Κάλοι Θεσσαλονίκη 

Αφαίρεση κάλων στη Θεσσαλονίκη. Απαλλαγείτε από τον πόνο σήμερα!

Κάλοι στα Πόδια Τι είναι;

Οι κάλοι στα πόδια είναι σχηματισμός τοπικής σκλήρυνσης που περιέχει κίτρινη χοντρή πλακά και αποτελείται από μικρά κερατινοκύτταρα  που εμφανίζονται στις περιοχές του δέρματος που προσπαθεί να αυτοπροστατευθεί ενάντια στην πίεση και την τριβή. Για το λόγο αυτό, συνήθως θα τους δείτε στην πελματιαία επιφάνεια ή στα δάχτυλα των ποδιών κυρίως στις περιοχές όπου υπάρχει οστό. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περιοχές αυτές συνήθως στηρίζουν το βάρος του σώματός μας. Δες εδώ όλες τις πληροφορίες για την ποδολογία!

Οι κάλοι, μπορεί να σου προκαλέσουν πόνο. Αυτό μπορεί να μη συμβαίνει από την αρχή, αλλά σταδιακά θα αρχίσουν να πονάνε εφόσον δεν θεραπευτούν εγκαίρως. Επιπλέον, σε βαριές περιπτώσεις, μπορεί να μολυνθούν και να χρειαστούν χειρουργική επέμβαση.

Κάλοι Θεσσαλονικη Ποιά είναι η διαδικασία;

κάλοι θεσσαλονίκηΑπο τη στιγμή που θα εντοπίσετε κάποια σκλήρυνση στα πόδια σας, καλό θα είναι να επισκεφθείτε έναν Ποδολόγο. Αυτός θα προχωρήσει σε διάγνωση για να καταλήξουμε αν όντως υπάρχει κάλος.

Από εκεί και έπειτα, ένας έμπειρος Ποδολόγος θα καθαρίσει την περιοχή με ειδικά εργαλεία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο δέρμα να αναγεννηθεί υγιές.

Θα σας δώσει επίσης τις κατάλληλες συμβουλές ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία κάλων στο μέλλον!

Εάν οι κάλοι δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως, μπορεί να οδηγήσουν σε χρόνια προβλήματα. Όποτε, μην το καθυστερήσετε!

Μπορείτε επίσης να δείτε την ολοκληρωμένη συλλογή περιποίησης ποδιων