Ιατρικό Πεντικιούρ

Ιατρικό Πεντικιούρ Θεσσαλονίκη. Ο πιό Εύκολος Τρόπος για Υγιή & Ξεκούραστα Πόδια

Ιατρικό Πεντικιούρ Τι είναι;

Το ιατρικό πεντικιούρ στη Θεσσαλονίκη είναι μια διαδικασία περιποίησης των ποδιών που περιλαμβάνει τόσο την περιποίηση των νυχιών όσο και την περιποίηση του πέλματος. Πολλοί από εσάς ίσως να πιστεύετε πως το πεντικιούρ είναι απαραίτητο μόνο το καλοκαίρι αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα σωστό. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα πόδια και τα πέλματά μας βιώνουν καταπόνηση από τα κλειστά παπούτσια. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η σωστή περιποίησή του και το Χειμώνα.

Κατα τη διάρκεια του πεντικιούρ, χρησιμοποιούμε εργαλεια και θεραπείες, ώστε να νιώσετε και να δείτε τα πόδια σας πιό υγιή.

Το ιατρικό πεντικιούρ περιλαμβάνει καθαρισμό των επωνυχίων και πλήρη καθαρισμό του πέλματος.  Παράλληλα, θα γίνει περιποίηση σε τυχόν σκασίματα, σκληρύνσεις, ονυχόλυση, υπερκερατώσεις κλπ

Χρησιμοποιούμε επώνυμα προιόντα περιποίησης της εταιρίας Rufus, ώστε να δώσουμε στα πόδια σας αυτό που τους αξίζει. Την απόλυτη περιποίηση!

Όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε έχουν αποστειρωθεί πλήρως σε ατομικό σακουλάκι, το οποίο και ανοίγουμε μπροστά σας!

Δώστε στον εαυτό σας και στα πόδια σας την περιποίηση που τους αξιζει με ένα ιατρικό pedicure!

Ιατρικό Πεντικιούρ Θεσσαλονίκη Ποιά η διαφορά που από ένα από πεντικιούρ;

ιατρικό πεντικιούρ θεσσαλονίκηΗ βασική διαφορά του απλού πεντικιούρ με το ιατρικό, είναι πως το απλό Pedicure γίνεται σε άκρα που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πλόβλημα, είναι δηλαδή υγιή. Το ιατρικό πεντικιούρ πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς γίνεται από ιατρικό προσωπικό και μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα. Γίνεται πάντα στεγνό με τη χρήση τροχών και ιατρικών εργαλείων. Χρησιμοποιούνται επίσης εξειδικευμένα προιόντα περιποίησης όπως οι κερατολυτικές κρέμες και ειδικά λάδια και balms.

Μπορεί το ιατρικό πεντικιούρ να προλάβει ιατρικές καταστάσεις όπως η υπερκεράτωση, η ονυχόλυση, οι σκληρήνσεις, οι κάλοι και πολλά άλλα.