Είσφρυση Όνυχος Θεσσαλονίκη 

Αντιμετωπίστε την Είσφρυση Όνυχος στη Θεσσαλονίκη. Απαλλαγείτε από τον πόνο σήμερα!

Είσφρυση Όνυχος Τι είναι;

Η Είσφρυση Όνυχος, αλλιώς γνωστή και ως ονυχοκρυπτωση, είναι η κατάσταση κατά την οποία το νύχι μεγαλώνει μέσα στο δέρμα με λάθος τρόπο. Η Είσφρυση είναι συνήθως επίπονη και πρέπει να αντιμετωπιστεί σε αρχικό στάδιο. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε το χειρουργείο. Αν δείτε λοιπόν πως το νύχι σας μεγαλώνει μέσα στο δέρμα και αυτό σας προκαλεί πόνο, πρέπει άμεσα να επισκεφθείτε έναν Ποδολόγο.

Δες εδώ όλες τις πληροφορίες για την ποδολογία!

Η Είσφρυση είναι μια από τις πιο δύσκολες και χρονοβόρες ποδολογικές παθήσεις καθώς απαιτούν σωστή εκτίμηση και μεγάλη εξειδίκευση του Ποδολόγου. Προκαλείται από πολλές αιτίες, όπως είναι:

  • Το λάθος κόψιμο των νυχιών
  • Στενά παπούτσια ή κάλτσες
  • Η κληρονομικότητα
  • Η υπερκεράτωση των νυχιών
  • Και φυσικά πολλοί άλλοι παράγοντες μπορεί να έχουν ευθύνη για την είσφρυση

 

Είσφρυση Όνυχος Ποιά είναι η διαδικασία;

είσφρυση Όνυχος θεσσαλονίκηΗ είσφρυση όνυχος είναι πολύ εύκολο να διαγνωστεί. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, πρέπει να γίνει αξιολόγηση από έναν εξειδικευμένο ειδικό, όπως είναι ο ποδολόγος. 

Αυτός και θα αξιολογήσει τη θεραπεία που πρέπει να γίνει για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Θα καθαρίσει το δέρμα και το νύχι ώστε να απαλαγείτε από τη φλεγμονή και θα σας τοποθετήσει και τα ανάλογα σκευάσματα. Πιθανόν να χρειαστείτε θεραπεία Blue Light ή ακόμη και νάρθηκες 3TO.

Η είσφρυση πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Η αμέληση της θεραπείας μπορεί να σας οδηγήσει σε επώδυνες και κοστοβόρες διαδικασίες όπως είναι το χειρουργείο!

Επίσης, πρέπει να προσέξετε τον ποδολόγο που θα προτιμήσετε, καθώς η αρχική εκτίμηση αλλά και η εμπειρία παίζουν μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα της θεραπείας.

Μπορείτε επίσης να δείτε την ολοκληρωμένη συλλογή περιποίησης ποδιων της Katerina Koroleva.